| Szerző: Akadémia Catering

Minden idők 10 legexkluzívabb és legdrágább rendezvénye

Elképesztő luxus - egy lista a legdrágább és legexkluzívabb rendezvényekről!

 

Kíváncsiak voltunk, hogy milyen exkluzív körülmények kellenek egy elképesztő bulihoz – erre az eredményre azonban mi sem számítottunk, összegyűjöttük a 10 legdrágább és legexkluzívabb rendezvényt, amelyet valaha rendeztek!

Minden idők 10 legexkluzívabb és legdrágább rendezvénye

Ismerjék meg most az eddigi 10 legdrágább luxuspartit, amelyet valaha tartottak, elképzelhetetlen összegeket és erőket bevetve:

 

 

10. Liza Minnelli esküvője - 3.5 millió dollár

Amikor Michael Jackson a tanúd, és Elizabeth Taylor a nyoszolyólányod, akkor biztos lehetsz benne, hogy az esküvőd felkerül a listánkra.

Az biztos, hogy Liza Minnelli és David Gest nagy napján egyik vendég sem szenvedett hiányt semmiben a meghívottak közül...

 

 

9. Bill Clinton lányának esküvője - 5 millió dollár

Nem is kérdés: amikor Chelsea Clinton hozzáment a befektetési bankár Marc Mezvinskyhez 500 vendég előtt, akkor mindennek tökéletesnek kellett lennie.

Légkondicionált sátrak, Vera Wang menyasszonyi ruha, és egy 11.000 dolláros esküvői torta – csak hogy néhányat említsünk a luxusok közül.

 

 

8. David Bonderman születésnapi partija - 7 millió dollár

David Bonderman a Texas Pacific Group egyik megalapítója, akinek a nettó vagyona 2.6 billió dollár körül mozog, így már szinte aprópénznek számít ez a csekély összeg, amelyet a saját szülinapi bulijára költött. A party tele volt hírességekkel és milliárdosokkal, az előadók között pedig a Rolling Stones is szerepelt. 
BLOG


Eventrend G nyilatkozat

Minden idők legnehezebb időszakát éli a turizmus, a vendéglátás és a rendezvénypiac.

Holdfény, avagy a “ház” száraz tokaji bora

A tiszta égbolton megjelenő keskeny sarló-forma, a narancsosan izzó telehold a tengerparton, a felhőfoszlányok közé rejtőző ezüstös fény éppúgy megihlette Csontváryt, mint Debussyt vagy Beethovent. A csillagok, a Hold, a Nap fontos szerepet játszottak ősidők óta a parasztember életében, nem véletlen tehát, hogy a Villányi borvidéken találunk pl. Csillagvölgyet, míg Mádon, a Tokaji borvidék talán legfontosabb településén Holdvölgyet. Ezek emblematikus dűlők, s nevüket szinte mindig kölcsönzik borászatoknak is.

Hungarian Wedding Awards (Fotó: Kondella Misi Photography)

Ha az ember bulvársajtót olvas, igencsak megoszlanak a vélemények a házasságról. Az újságírás alap tézise: good new is no news (a jó hír nem hír)! Az olvasók ki vannak éhezve a negatív hírekre, a botrányos válásokra, a nagy megcsalásokra és megcsalatásokra, szétköltözésekre, de a szkeptikus véleményeket szociológiai vizsgálatok is alátámasztják. Az éremnek azonban van egy másik oldala is: főúri házasságkötéseket leszámítva talán soha korábban nem szerveztek a maiakhoz fogható esküvőket. Ezek szervezése szinte önálló szakmává vált.New York Café TripAdvisor