Állófogadások

Állófogadások

Az állófogadás az egyik legelterjedtebb rendezvénytípus, melynek során a vendég egy szemet gyönyörködtető büféasztalról választhatja ki a számára legínycsiklandóbb fogásokat.

 

 

 

Amennyiben Önnek sincs ideje, türelme, egy fogadás megszervezésére, az Akadémia Catering leveszi az Ön válláról ezt a terhet.

 

 

 

A profi szervezés az esemény jellegétől, és nagyságától függetlenül garantált, hiszen célunk az, hogy elégedett legyen a cégünk által nyújtott szolgáltatásokkal.

 

 

 

Konyhánk különlegességét a részletekben való elmélyülés adja, amit gasztronómiai csodákon keresztül juttatunk át a megrendelőinkhez. 

 

 

 

Kérje AJÁNLATUNKAT, s mi megszervezzük Önnek a tökéletes állófogadást! 


címkék:BLOG


Eventrend G nyilatkozat

Minden idők legnehezebb időszakát éli a turizmus, a vendéglátás és a rendezvénypiac.

Holdfény, avagy a “ház” száraz tokaji bora

A tiszta égbolton megjelenő keskeny sarló-forma, a narancsosan izzó telehold a tengerparton, a felhőfoszlányok közé rejtőző ezüstös fény éppúgy megihlette Csontváryt, mint Debussyt vagy Beethovent. A csillagok, a Hold, a Nap fontos szerepet játszottak ősidők óta a parasztember életében, nem véletlen tehát, hogy a Villányi borvidéken találunk pl. Csillagvölgyet, míg Mádon, a Tokaji borvidék talán legfontosabb településén Holdvölgyet. Ezek emblematikus dűlők, s nevüket szinte mindig kölcsönzik borászatoknak is.

Hungarian Wedding Awards (Fotó: Kondella Misi Photography)

Ha az ember bulvársajtót olvas, igencsak megoszlanak a vélemények a házasságról. Az újságírás alap tézise: good new is no news (a jó hír nem hír)! Az olvasók ki vannak éhezve a negatív hírekre, a botrányos válásokra, a nagy megcsalásokra és megcsalatásokra, szétköltözésekre, de a szkeptikus véleményeket szociológiai vizsgálatok is alátámasztják. Az éremnek azonban van egy másik oldala is: főúri házasságkötéseket leszámítva talán soha korábban nem szerveztek a maiakhoz fogható esküvőket. Ezek szervezése szinte önálló szakmává vált.New York Café TripAdvisor