Esküvői dekoráció

Esküvői dekoráció

Az Akadémia Catering az esküvői dekorációban is segít! 

 

 

Egy esküvő mára már elképzelhetetlen dekoráció nélkül. A megfelelő elemekkel a ceremónia színvonala tovább nő. 

Ilyen darabok az egyedi, amerikai stílusú design bútorok, amik kifinomult eleganciát sugallnak a Vendégek számára.

 

 

A megfelelő színek kiválasztása az esküvőre fontos feladat, amire sokan nem fektetnek kellő hangsúlyt. A kiválasztott színek visszaköszönhetnek a különböző textíliákon, az ültetési kártyákon, és számos fontos elemén az esküvőnek.

 

Bármilyen elképzelés megvalósításában számíthat ránk!

 

 

 

Kérje személyre szabott AJÁNLATUNKAT, s beszéljük meg a legapróbb részleteket is! 


címkék:BLOG


Eventrend G nyilatkozat

Minden idők legnehezebb időszakát éli a turizmus, a vendéglátás és a rendezvénypiac.

Holdfény, avagy a “ház” száraz tokaji bora

A tiszta égbolton megjelenő keskeny sarló-forma, a narancsosan izzó telehold a tengerparton, a felhőfoszlányok közé rejtőző ezüstös fény éppúgy megihlette Csontváryt, mint Debussyt vagy Beethovent. A csillagok, a Hold, a Nap fontos szerepet játszottak ősidők óta a parasztember életében, nem véletlen tehát, hogy a Villányi borvidéken találunk pl. Csillagvölgyet, míg Mádon, a Tokaji borvidék talán legfontosabb településén Holdvölgyet. Ezek emblematikus dűlők, s nevüket szinte mindig kölcsönzik borászatoknak is.

Hungarian Wedding Awards (Fotó: Kondella Misi Photography)

Ha az ember bulvársajtót olvas, igencsak megoszlanak a vélemények a házasságról. Az újságírás alap tézise: good new is no news (a jó hír nem hír)! Az olvasók ki vannak éhezve a negatív hírekre, a botrányos válásokra, a nagy megcsalásokra és megcsalatásokra, szétköltözésekre, de a szkeptikus véleményeket szociológiai vizsgálatok is alátámasztják. Az éremnek azonban van egy másik oldala is: főúri házasságkötéseket leszámítva talán soha korábban nem szerveztek a maiakhoz fogható esküvőket. Ezek szervezése szinte önálló szakmává vált.New York Café TripAdvisor