Kis létszámú esküvők szervezése Budapesten és környékén

Kis létszámú esküvők szervezése Budapesten és környékén

Meghitt hangulatú, kis létszámú esküvő Budapesten és környékén

 

 

Profi csapatunk kis létszámú esküvők szervezése esetén is a legjobb szolgáltatást nyújtja, legyen szó budapesti vagy vidéki esküvőről. Álmodja meg élete legboldogabb napját, és mi segítünk, hogy minden olyan tökéletes legyen, ahogy eltervezte! Nálunk minden a rendelkezésére áll, ami egy álomesküvőhöz kell: ínycsiklandó menüsor, kifinomult dekoráció, romantikus helyszínek, figyelmes és segítőkész kollégák.

 

 

Kis létszámú esküvőjének tökéletes helyszínt biztosítunk 

 

A világban egyre többern ismerik és szeretik a fővárost, de a különleges helyszínek is vonzzák azokat például, akik nem egy egyszerű helyen, hanem egy különleges, exkluzív helyszínen szeretnék a boldogító igent kimondani. Királyi párok sarjai, filmsztárok és celebek, milliárdosok is gyakran választják esküvőjük helyszínéül Budapestet. Ezek az esküvői helyszínek persze nem csak nekik elérhetőek, az alábbi különleges helyszíneket hétköznapi párok is gyakran választják esküvőjük vagy lakodalmuk helyszínéül, ha valami különlegesre vágynak.

 

 

 

Teljes körű esküvőszervezés Budapesten kis lészám esetén is

 

Attól, hogy egy esküvő esetén kevesebb vendég meghívására kerül sor, korántsem gondolhatjuk azt, hogy kevesebb energiával járna a megszervezése, hiszen ugyanúgy szükség van mindenre, ami egy esküvőhöz kell, csupán a mennyiség eltérő. Éppen ezért a párra ebben az esetben is hatalmas feladat hárul, amelyet sokszor nehéz, szinte lehetetlen egyedül megoldani. Ilyenkor jól jön egy profi, felkészült, segítőkész csapat, akikkel gyerekjáték az esküvőszervezés – éppen olyan, mint az Akadémia Catering fantasztikus csapata.

 

 

Amennyiben Ön is kis létszámú esküvőt tervez a közeljövőben, kérjen személyre szabott ajánlatot online ide kattintva!

 


címkék: Akadémia Catering, Esküvő, Esküvőhelyszín, EsküvőszervezésBLOG


Eventrend G nyilatkozat

Minden idők legnehezebb időszakát éli a turizmus, a vendéglátás és a rendezvénypiac.

Holdfény, avagy a “ház” száraz tokaji bora

A tiszta égbolton megjelenő keskeny sarló-forma, a narancsosan izzó telehold a tengerparton, a felhőfoszlányok közé rejtőző ezüstös fény éppúgy megihlette Csontváryt, mint Debussyt vagy Beethovent. A csillagok, a Hold, a Nap fontos szerepet játszottak ősidők óta a parasztember életében, nem véletlen tehát, hogy a Villányi borvidéken találunk pl. Csillagvölgyet, míg Mádon, a Tokaji borvidék talán legfontosabb településén Holdvölgyet. Ezek emblematikus dűlők, s nevüket szinte mindig kölcsönzik borászatoknak is.

Hungarian Wedding Awards (Fotó: Kondella Misi Photography)

Ha az ember bulvársajtót olvas, igencsak megoszlanak a vélemények a házasságról. Az újságírás alap tézise: good new is no news (a jó hír nem hír)! Az olvasók ki vannak éhezve a negatív hírekre, a botrányos válásokra, a nagy megcsalásokra és megcsalatásokra, szétköltözésekre, de a szkeptikus véleményeket szociológiai vizsgálatok is alátámasztják. Az éremnek azonban van egy másik oldala is: főúri házasságkötéseket leszámítva talán soha korábban nem szerveztek a maiakhoz fogható esküvőket. Ezek szervezése szinte önálló szakmává vált.New York Café TripAdvisor