Rendezvényszervezés

Rendezvényszervezés

Hisszük, hogy az elegancia nem helyhez kötött! 

 

 

 

Annak érvényesülése a finoman összehangolt részletekben, a harmonikusan összeállított ízekben és a mozdulatok ritmusos egymásutániságában rejlik. Olyan ez, mint egy tánc. Magabiztosan tudjuk vezetni megrendelőnket, a legkülönbözőbb elvárásainak is eleget téve.

 

 

 

Az Akadémia Catering minőség kompromisszumok nélküli szolgálatát nyújtja Önnek a rendezvényszervezésben is.  

 

 

Igény szerint hostess munkatársaink is rendelkezésére állnak. Szolgáltatásunkba beletartozik, hogy a technikai hátteret is biztosítjuk Önnek, a kiválasztott helyszín kifogástalan külleme érdekében pedig a dekorálást is vállaljuk. 

 

 

 

Kérje személyre szabott AJÁNLATUNKAT


címkék:BLOG


Eventrend G nyilatkozat

Minden idők legnehezebb időszakát éli a turizmus, a vendéglátás és a rendezvénypiac.

Holdfény, avagy a “ház” száraz tokaji bora

A tiszta égbolton megjelenő keskeny sarló-forma, a narancsosan izzó telehold a tengerparton, a felhőfoszlányok közé rejtőző ezüstös fény éppúgy megihlette Csontváryt, mint Debussyt vagy Beethovent. A csillagok, a Hold, a Nap fontos szerepet játszottak ősidők óta a parasztember életében, nem véletlen tehát, hogy a Villányi borvidéken találunk pl. Csillagvölgyet, míg Mádon, a Tokaji borvidék talán legfontosabb településén Holdvölgyet. Ezek emblematikus dűlők, s nevüket szinte mindig kölcsönzik borászatoknak is.

Hungarian Wedding Awards (Fotó: Kondella Misi Photography)

Ha az ember bulvársajtót olvas, igencsak megoszlanak a vélemények a házasságról. Az újságírás alap tézise: good new is no news (a jó hír nem hír)! Az olvasók ki vannak éhezve a negatív hírekre, a botrányos válásokra, a nagy megcsalásokra és megcsalatásokra, szétköltözésekre, de a szkeptikus véleményeket szociológiai vizsgálatok is alátámasztják. Az éremnek azonban van egy másik oldala is: főúri házasságkötéseket leszámítva talán soha korábban nem szerveztek a maiakhoz fogható esküvőket. Ezek szervezése szinte önálló szakmává vált.New York Café TripAdvisor